Ontwerp zwemvijver

Natuurlijk zwemmen in eigen tuin

Kan ik echt zwemmen in mijn tuin?
Een zwemvijver is niet alleen om in te zwemmen, het is ook een sieraad voor je tuin. Je ervaart het spiegelende wateroppervlak het hele jaar. De zwemvijver werkt als een ‘magneet’, familie en vrienden, iedereen beleeft er plezier aan. Het 100% natuurlijke water zonder chemicaliën, verhoogt de biodiversiteit in je tuin. Maar is mijn tuin wel geschikt voor een zwemvijver? Waar plaats ik de zwemvijver? Hoe groot is een zwemvijver? Heb ik veel werk aan een zwemvijver? Terechte vragen waarover nagedacht moet worden.

Wat zijn je wensen
Het is weer een mooie zomerse dag met een temperatuur van achter in de twintig graden, dagen die steeds vaker voorkomen in Nederland. Je droomt van een verkoelende duik in je eigen zwemvijver. Spelen met de kinderen of kleinkinderen in het water. Dobberen op je luchtbed. Nog even zwemmen voor het slapen gaan of voordat je naar je werk gaat.

Wij maken het ontwerp voor jouw zwemvijver

Je wilt al heel lang zwemmen in je eigen tuin

maar hoe, wij helpen je

 

Ik help je met

Een goed doordacht ontwerp van een zwemvijver is de sleutel tot succes. Bij het ontwerpen worden belangrijke aspecten belicht.

E

Waar ligt de zwemvijver en hoe is de architectonische verbinding met de rest van de tuin?

E

Wat is het design of uitstraling van de zwemvijver? Strak en modern of juist organisch vorm gegeven?

E

Waar ligt het plantenfilter en welke planten komen daar?

E

Waar ligt de techniekput en welke installaties heb je nodig?

E

Wie legt mijn zwemvijver aan? 

Het gedetailleerde ontwerp van je zwemvijver dat ik voor je maak is de garantie voor jarenlang plezierig zwemmen. Ik heb ervaring met het ontwerpen van zwemvijvers en recent heb ik in mijn eigen tuin een zwemvijver van 20 x 5 meter gemaakt, nog geen dag heb ik spijt van deze beslissing. Wat een leven in en rond de zwemvijver, het is echt het hart van onze tuin geworden. 

In een plattegrond en in 3D tekeningen zie je hoe jouw zwemvijver in de tuin ligt. De vormgeving van de zwemvijver is ook bepaald en getekend. Het plantenfilter met de juiste plantkeuzes is in tekeningen vastgelegd. De techniekput met de pomp en het UV filter heeft een logische plek in de tuin gekregen. Met al deze gegevens kan een uitvoerende partij een offerte maken en de zwemvijver aanleggen. In mijn netwerk beschik ik over echte specialisten op het gebied van de aanleg van een goed werkende zwemvijver.

Wat kan je verwachten van mijn ontwerp zwemvijver

E

Intakegesprek, wat wil je en wat kan er in jouw tuin?

E

Schetsontwerp zwemvijver in plattegrond en 3D impressies.

E

Bespreken schetsontwerp zwemvijver.

E

Eventuele aanpassing/aanvulling van het ontwerp.

E

Definitief Ontwerp zwemvijver, plattegrond, 3D impressies en technische details.

E

Bespreken Defintief Ontwerp zwemvijver en u in contact brengen met een uitvoerend bedrijf.

zwemvijver plan

Tevreden klanten

“Jikke heeft een tuin ontworpen die perfect bij onze wensen aansluit en prachtig in de omgeving van ons huis past. Door de keuze van de planten komt er steeds iets nieuws in bloei en verandert de tuin met de seizoenen mee.”
– Bart Bruijn & Annet Bosch

Bel of mail me!

Dan hebben we het over hoe ik jou kan helpen om een prachtige tuin te krijgen.

Heb je een vraag?