Verlichtingsplan

Subtiel de tuin sfeer geven als het donker is

Het belang van de juiste verlichtingsarmaturen
Verlichting in de tuin kan functioneel zijn, kan de sfeer verhogen en kan de veiligheid verhogen. Als er geen tuinverlichting wordt toegepast dan is de tuin vanuit het huis ’s avonds niet zichtbaar, de juiste tuinverlichting kan zorgen dat de diepte van de tuin ook in de avond wordt ervaren. Bijvoorbeeld door die mooie boom achter in de tuin aan te lichten. Alleen overdaad schaadt, licht is alleen mooi als er ook donker is. Daarom is een uitgedacht en uitgebalanceerd verlichtingsplan een mooie toevoeging aan het tuinontwerp.

Wat zijn je wensen
Je wilt je tuin ook gebruiken als het donker is, lekker buiten zitten op een warme zomeravond en de highlights van je tuin nog steeds ervaren. En zonder te struikelen van je huis naar het terras of de schuur kunnen lopen.

Wij brengen licht in je tuin

Je weet dat verlichting extra sfeer kan geven aan je tuin

maar hoe, wij helpen je

 

Ik help je met

E

Een verlichtingsplan dat aansluit bij het ontwerp van de tuin. Bijvoorbeeld het versterken van zichtlijen, accentueren van een mooie boom of heester en het verlichten van je terras.

E

In het verlichtingsplan zal ik de keuze maken uit wandarmaturen, grondspots, staande armaturen of hanglampen afhankelijk van het gewenste resultaat.

Wat kan je verwachten van mijn verlichtingsplan

E

Intakegesprek, wat wil je en wat kan er in jouw tuin?

E

Verlichtingsplan in plattegrond en de keuzes van de armaturen voorzien van een afbeelding.

E

Bespreken verlichtingsplan

E

Eventuele aanpassing/aanvulling van het verlichtingsplan.

verlichtingsplan

Tevreden klanten

“Voor mijn nieuw te bouwen huis was ik op zoek naar iemand die een ontwerp kon maken waarbij de tuin een geheel werd met het huis en met de waterrijke omgeving. Jikke heeft goed geluisterd en in overleg is er een heel mooi gedetailleerd ontwerp gemaakt waarmee ik op zoek kon naar een hovenier. Nu, 6 jaar later, is het een prachtig harmonieus geheel. Ik ben er heel blij mee en geniet er elke dag van.”
– Hetty Spaans

Bel of mail me!

Dan hebben we het over hoe ik jou kan helpen om goede verlichting in jouw tuin te krijgen.

Heb je een vraag?